This site ueses cookies. By continuing to use this site clicking "I Agree", you agree to the use of cookies. More information: Privacy Policy
Menu
Your are here: > Home >

GIFT CARD

GIFT CARD

Ajándékutalvány a jelen szabályzatnak megfelelő módon előállított, és a jelen szabályzat szerint vásárlásra jogosító okirat. Kibocsátási érték az az összeghatár, amilyen értékben a vásárló az ajándék utalvány felhasználásával árut vásárolhat, vagy szolgáltatást vehet igénybe.

Webáruházunkban rendelhető ajándékutalványok:

  1. 10.000 Ft - https://alpagloves.hu/ajandekutalvany-10000-935
  2.   5.000 Ft - https://alpagloves.hu/ajandekutalvany-5000-936
  3.   2.000 Ft - https://alpagloves.hu/ajandekutalvany-2000-937

1. Az ajándékutalvány kötelező tartalmi elemei:

· kibocsátó adatai:

           Alpa Gloves Kft.

           1202 Budapest, Szamos u. 7.

           adószám: 12353271-2-43

· az ajándékutalványra vonatkozó utalás

· a kibocsátási érték

· a felhasználási időszak

· értékesítési és beváltási információk helye

2. Az ajándékutalvány kibocsátása:

2.1. Az ajándékutalvány nyomdai úton előállított okirat.

2.2. Az ajándékutalványt a kibocsátó az általa meghatározott mennyiségben jogosult kibocsátani 10.000 Ft, 5.000 Ft, 2.000 Ft-os kibocsátási értékben.

2.3. A kibocsátó a birtokában lévő ajándékutalványt bármikor megsemmisítheti.

2.4. Az ajándékutalvány nem minősül pénznek, illetve értékpapírnak.

2.5. Az ajándékutalvány hamisítása bűncselekmény.

2.6. Az ajándékutalvány vételára nem térhet el az utalvány kibocsátási értékétől.

2.7. Az ajándékutalvány megvásárlásával, illetve bármely módon történő megszerzésével a vevő az ajándékutalvány kibocsátására vonatkozó, a mindenkor hatályos szabályzatot magára nézve kötelezően elfogadja.

2.8. Az ajándékutalvány elvesztése, megsemmisülése csereutalvány igénylésére, illetve a vételár visszakövetelésére nem jogosít.

2.9. Kizárólag az az ajándékutalvány érvényes, amely a vásárlás pillanatában a kibocsátó bélyegzőjével érvényesítésre került.

3. Az ajándékutalványok a következő módon vásárolhatóak meg:

         Személyesen: az Alpa Gloves Kft. telephelyén. Cím: 1202 Budapest, Szamos utca 7., illetve az aktuális vásárokban.

         alpagloves.hu webáruházban

4. Az ajándékutalvány felhasználása:

4.1. A utalvány felhasználható az ajándékutalványon feltüntetett kiállítási dátumtól számított egy éven belül.

4.2. Az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható.

4.3. Az ajándékutalvány tulajdonosa jogosult az utalvány beváltásával a felhasználási időszakon belül az utalvány kibocsátási értékén Alpa Gloves bőrkesztyűt vásárolni.

4.4. Az ajándékutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány a birtokában van. Sem a kibocsátó, sem a felhasználási hely nem jogosult vizsgálni az utalvány tulajdonjogát.

4.5. Az ajándékutalvány érvényesítése azzal valósul meg, hogy az értékesítéskor az utalványra felkerülnek az érvényességet igazoló információk (kiadás dátuma, aláírás, bélyegző).

4.6. Az ajándékutalvány felhasználása azzal valósul meg, hogy az utalványt a vásárló az áru/szolgáltatás ellenértékének (rész) kiegyenlítésére a felhasználási helynek átadja.

4.7. Az áruvásárlásra, illetve a szolgáltatás igénybevételére egyebekben ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a pénz felhasználásával történő vásárlás vagy szolgáltatás igénybe vétele esetén.

4.8. Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű áru megvásárlása vagy szolgáltatás igénybe vétele esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a vásárlónak. Az utalvány készpénzre nem váltható.

4.9. Mivel az utalvány készpénz helyettesítő eszköz, vásárláskor az eladó minden esetben a termék teljes összegéről állít ki számlát.

4.10. Az ajándékutalvány csak sérülésmentes utalvány lehet.  A sérült, vagy hiányos ajándék utalvány nem használható fel.

Az Alpa Gloves Kft. a felhasználási szabályzat módosításának jogát fenntartja, s az aktuális feltételeket honlapján közzéteszi. A vásárló az ajándékutalvány megvásárlásával a felhasználási szabályzatot elfogadja.

Alpa Gloves Kft.

2019. március 01.

Search